Vetőszalag

A mag egy biológiailag könnyen lebomló anyagra van felvive olyan távolságra egymástól, hogy fejlődésük zavartalan legyen. A korong és a szalag könnyen kezelhető, egyszerű a vetés mindkettő esetén. A vetőszalagnál a vetés szabadföldbe történik. A korongot cserépbe téve használjuk, így könnyen nevelhetünk benne fűszernövényeket a konyhaablakban is.
A tasak 2 méter egynyári és 2 méter évelő fűszerkeverék vetőszalagot tartalmaz. A négy évelő fűszernövényből álló keverék (citromfű, oregano, kakukkfű, metélőhagyma) fűszerkertünk alapjául szolgálhat. Az egynyári fűszernövények (bazsalikom, majoranna, kapor, levélpetrezselyem és borsfű) sem hiányozhat konyhakertünkből. A kert legnaposabb részén alakítsuk ki a fűszernövényest.

Rédei Kertimag Fűszerkeverék vetőszalag 2x2 m D
630 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Középkorai sárgarépa!
Középkorai tenyészidejű fajta, másodvetésre is alkalmas. A gyökér hengeres, tompa végű, 16-18 cm hosszú, intenzív vörös színű, kiváló minőségű. Főként friss fogyasztásra alkalmas, de későbbi vetéssel tárolható is.
  Rédei Kertimag Magszalag Sárgarépa Nantes 2 vetőszalag 3x1,33 m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Charlotte F1 berakóuborka túlnyomóan nővirágú, finoman szemölcsös, korai tenyészidejű hibrid.
Termése keseredésmentes, ropogós húsú. Magas terméshozamú, betegségekre ellenálló, és Moravan kapor, ami nagyon dús lombot képez, levelei ezüstös-kékeszöld színűek. Később hoz magszárat, mint a hagyományos fajták, így sokáig szedhető.

Vetés
Húzzunk a kapa hegyével 1-2 cm mély barázdát.
1. Válasszuk szét a három sor szalagot a perforáció mentén.
2. A vető...
  Rédei Kertimag Magszalag Uborka+Kapor vetőszalag 3x1,33 m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
PARASZTKERTEK VIRÁGAI VETŐSZALAG
Romantikus, színpompás
Virágágyások létesítésére. Körülbelül 100 cm magasra megnövő, egynyári virágmagkeverék (rézvirág, madármályva, szarkaláb, őszirózsa, kínai szegfű stb.). Gazdagon virágzik július elejétől a fagyokig. Vágott virágként színes csokrokban is szépen díszít.
  Rédei Kertimag Parasztkertek virágai vetőszalag 3×1,33m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Lisztharmatnak ellenálló petrezselyem!
Késői jól tárolható fajta. Gyökere közepesen hosszú, kúp alakú, felszíne krémszínű, húsa fehér ízletes. Rozsdásodásra és tárolási betegségekkel szemben ellenálló.
Rédei Kertimag Petrezselyem Hanacka vetőszalag 3x1,33 m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Kiváló nyári saláta!
Bármelyik évszakban termeszthető, 65-75 napos tenyészidejű, kiváló fajta. Felmagzásra nem hajlamos, nyáron is termeszthető rendszeres öntözés mellett. A fej nagy, kemény, jól zárt, levelei sötétzöldek.

Rédei Kertimag Saláta Lento magszalag vetőmag 3x1,33m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
FLAKKER 2 VETŐSZALAG
Jól tárolható sárgarépa!
Hosszú tenyészidejű, nagy termőképességű, tárolásra alkalmas nagytestű fajta. Gyökere hosszú, széles vállú, lefelé erősen elkeskenyedő, hegyes végződésű. Karotin-tartalma magas, színe mélyvörös.
Rédei Kertimag Sárgarépa Flakker vetőszalag 3×1,33m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Három különböző levélsaláta: Lollo Bionda zöld, a Lollo rossa piros- a Salad Bowl tölgyfalevelű, zöld színű tépősaláta.
Szedéskor a közepét ne tépjük ki, így tovább fejlődik, többször szedhetők.
  Rédei Kertimag Tépősaláta keverék vetőszalag 3×1,33m D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Egynyári virágkeverék, alacsony növésű (kb. 40 cm magasra megnövő) színes virágokból áll, melyek egész nyáron át folyamatosan nyílnak. A varázsszőnyeg virágmagkeverék balkonládában való beültetésre is kiváló. A kelés ideje alatt tartsuk állandóan nedvesen a vetést és a gyomokat távolítsuk el. A vetőszalag alkalmazásával gyors és egyszerű a vetés, a növények jobban fejlődnek.
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez