MUSTÁR BIO
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap. Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de nem napsütötte helyre.
Rédei Kertimag BIO Mustár csíramag 50g D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
NAPRAFORGÓ BIO
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-8 nap.
Rédei Kertimag BIO Napraforgó csíramag 30g A
340 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
RETEK BIO
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap.
Rédei Kertimag BIO Retek csíramag 30g D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
VÖRÖSHAGYMA BIOMAG
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 6 nap.
Rédei Kertimag BIO Vöröshagyma csíramag 15g D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 7 nap.
Rédei Kertimag BIO Vöröskáposzta csíramag 15g D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap.
Rédei Kertimag BIO Zsázsa csíramag 30g D
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Bio brokkoli csíramag vegyszermentes termesztésből

Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer.

Csírázási idő: 7 nap.

Vetőmagok csíráztatásra:
Tél végére jelentkeznek rajtunk a vitaminhiány tünetei. CSÍRANÖVÉNYEK sorozatunkban olyan vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezet...
630 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
BÚZA BIOMAG
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-7 nap.
800 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Levélnyeléért termesztett évelő zöldségféle, melyből kompótot, levest készíthetünk. A 3. évtől igen gazdag termést ad. Értékes kora tavaszi vitaminforrás.
340 Ft
cs
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez